пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

ПОПЕРЕДУ – НОВІ ЗАВДАННЯ


Ось така приємна новина, на яку з впевненістю очікували і викладачі, і студенти: відбулися вибори директора нашого коледжу і результати вказали на те, що нинішній  директор, кандидат медичних наук  Ігор Едуардович Шарун за  підтримки майже 92 відсотків виборців знов обраний директором коледжу.

-         Це цілком закономірно, - стверджують колеги Ігоря Едуардовича. Те, що наш директор – сучасний менеджер,  тонкий психолог, поборник наукового підходу до викладання, новітніх форм та методів  підтвердили і нинішні вибори. Працювати з ним цікаво,  у кожного є впевненість, що  директор здатен помітити, оцінити гарну ініціативу і допомогти її втіленню в життя.

-          Ми дуже раді звістці про перемогу Ігоря Едуардовича, - майже хором заявили студенти, - намагаємось  не підвести його ні в навчанні, ні в спорті, ні в громадському житті.  Наш директор зацікавлений у вирішенні багатьох  наших проблем, підтримує студентів,  відчутно, що ми для нього – на першому місці, тому обома руками за нашого Ігоря Едуардовича!
Наші батьки дізналися про цю новину здебільшого  наступного після виборів дня і теж були за нас раді і горді.
 А переможець, як завжди, впевнений в собі і заклопотаний. Не до святкування перемог. Попереду чимало задумок, планів, безліч завдань і багато напруженої роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар