четвер, 16 листопада 2017 р.

Бібліотека Дніпровського базового медичного коледжу в соціальних мережах

Facebook — найбільша соціальна мережа у світі, найпопулярніша в безлічі країн. налічує мільйони користувачів, і з кожним днем кількість учасників даної мережі зростає.
Не дивно, що бібліотеки навчальних закладів створюють свої групи для віртуальних зустрічей своїх читачів студентів, викладачів та співробітників саме тут. Бібліотека нашого коледжу не виключення.

Що дозволяє зробити група «Бібліотека медичного коледжу»(https://www.facebook.com/groups/bibliotekakoledju/в мережі Facebook для своїх читачів? Виявляється, дуже багато чого. Так, наприклад, вона дозволяє відразу ж повідомляти своїм численним користувачам про всі явища і події, як-небудь пов'язані з бібліотекою. Може розмістити найбільш популярні в цьому семестрі підручники, корисне відео. Крім того, в групі завжди можна проводити різні заходи: вікторини, конкурси,  тощо.
Користувачі можуть брати участь в груповому чаті всередині Facebook, та на пошту або в приватне повідомлення отримувати від бібліотекаря потрібні навчальні матеріали. 
Платформою для віртуального гуртка бажаючих ознайомитися з нормами і правилами гідної поведінки людей у суспільстві стала група «Гарні манери в малюнках і прикладах» (https://www.facebook.com/groups/garnimanery/).
Що таке манери — це наша поведінка, те, як ми поводимося і спілкуємося з іншими людьми, говоримо і які вживаємо при цьому вирази, тон та інтонація, властива людині хода, жестикуляція і навіть міміка. Манери є частиною культури поведінки людини, їх регулятором є етикет.

 Група «Методична скринька» (https://www.facebook.com/groups/dosvid/)
Це зібрання методичних порад, передового освітянського, медичного та бібліотечного досвіду роботи. Крім того це платформа для віртуальних зустрічей викладачів нашого коледжу, завідувачів бібліотек медичних коледжів області.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар