середу, 9 січня 2019 р.

10.12.2018] КРАСА ВИХОВУЄ І НАДИХАЄ



  Можна лише по-доброму позаздрити  тим,  хто потрапив на  виховний захід, проведений викладачем Н.М. Терещенко. 



Тема зустрічі – «Мистецтво, що лікує». Почали з ознайомлення з виставкою творчих робіт викладачів та студентів. Було чим помилуватись.  
Вишивка бісером, хрестиком,так званий монастирський шов, картини, чеканки, шухлядки… 



 Роботи самої Наталі Миколаївни добре відомі викладачам і студентам. Її картини -  вишиванки «Єва та Змій»,  «Коні» та  інші викликають інтерес у кожного поціновувача декоративного мистецтва. А ось і новинки  від Наталі  Миколаївни - ці чудові шухлядки, виготовлені руками майстрині, прикрасять кожен дім.  Не відмовляться модниці від  яскравих  прикрас, виготовлених цим творчим викладачем. Вже стала на творчій порі  і її донька, студентка нашого коледжу Лілія, яка представила на виставці свої цікаві роботи. 
   
   Участь у виставці взяли викладачі Н.М.Лещенко, Т.М.Чернишова, Г.М.Площенко, Т.Є.Колесниченко, бібліотекар І.С.Бердник, студентка групи Ф-42 С.Фартушна.

  Після ознайомлення з виставкою студенти з великим інтересом і задоволенням слухали цікаву розповідь Наталі Миколаївни про вплив декоративно-прикладного мистецтва на стан здоров’я людини. За допомогою технічного забезпечення, викладач  ознайомила з історією рукоділля, розповіла які види рукоділля і яким чином впливають на самопочуття людини,  як можна запобігти багатьом хворобам за допомогою в’язальних спиць, гачка, коклюшок, швацької голки, бісероплетіння, вирізання і т.д. 

   
Чимало студентів занотовували поради фахівця, очевидно, мають намір спробувати підлікуватись і гарно провести час, адже рукоділля і справді зцілює.

Немає коментарів:

Дописати коментар